Over pakweg een maand zitten de competitiewedstrijden van dit seizoen er alweer op. Gelukkig zijn er in het voorjaar nog genoeg mogelijkheden om wedstrijden te blijven spelen. In dit overzicht zetten we een aantal leuke toernooien voor jeugdspelers op een rij. Let op: bij sommige toernooien sluit de inschrijving al binnenkort!

15 april | BC Mariken Jeugdtoernooi in Nijmegen
Allereerst maken we graag nog eens reclame voor ons eigen BC Mariken Jeugdtoernooi. De aankomende editie vindt op zaterdag 15 april in Sporthal de Boog plaats. De inschrijving is inmiddels geopend. En wees er snel bij: uiterlijk vrijdag 31 maart gaat de inschrijving weer dicht. (Toernooi.nl)

2 april | Clubkampioenschappen tijdens BC Mariken Clubdag
Twee weken eerder, op de eerste zondag van april, houden we in dezelfde Sporthal de Boog onze interne clubkampioenschappen, gelijktijdig met de senioren. Het belooft een ware clubdag te worden, vol badminton en gezelligheid. Meer informatie hierover volgt binnenkort, maar houdt de datum alvast vrij!

25 en 26 februari | Junior Master Van Zijderveld in Amstelveen
Direct na de laatste competitiewedstrijden is er al een toernooi. Juniorenspelers (geboren in 2007 of later) die een leuke uitdaging willen aangaan, kunnen zich aanmelden voor het Junior Master Van Zijderveld-toernooi in Amstelveen. Hier komt de beste jeugd van Nederland op af. Je kunt je inschrijven in de leeftijdscategorieën O17, O15, O13 of O11. De inschrijving sluit uiterlijk zondag 5 februari. (Toernooi.nl)

11 maart | GOKJe in Geldrop
Op een uur rijden van Nijmegen organiseert BC Geldrop half maart een leuk toernooi. Bij zoveel mogelijk onderdelen zullen de eerste wedstrijden in poulesysteem worden gespeeld. Je kunt je inschrijven in de categorieën O9, O11, O13, O15 of O18. De inschrijving sluit uiterlijk op zondag 26 februari. (Toernooi.nl)

11 en 12 maart | Regio Centrum Junioren Kampioenschappen in Amersfoort
Datzelfde weekeinde vinden in Amersfoort de regionale kampioenschappen voor junioren plaats. Wie kroont zich tot kampioen? De wedstrijden in de O13 worden alleen op zaterdag gespeeld, die in de O11 alleen op zondag. De O15 en O17 spelen wel op beide dagen. De inschrijving sluit uiterlijk op zondag 26 februari. (Toernooi.nl)

18 maart | Jeugdtoernooi voor Opstapcompetitie in Veenendaal
Speciaal voor jeugd tot 15 jaar die nog geen competitie speelt of dit jaar is begonnen in de opstartcompetitie, organiseert BC Veenendaal (samen met BC Netwerk uit Ede) een leuk jeugdtoernooi. Er zijn drie leeftijdscategorieën: O11, O13 en O15. Je schrijft je in met een dubbelpartner (m/m, v/v of m/v). De inschrijving sluit op zondag 5 maart. Wil je meedoen? Stuur dan een berichtje naar de jeugdcommissie.

26 maart | HBV Open Jeugd Toernooi in Heesch
Eind maart organiseert de Heesche Badminton Vereniging een leuk toernooi in de buurt van Nijmegen. Je kunt je aanmelden in de leeftijdsklassen O12, O15 en O18. De inschrijving sluit uiterlijk op zaterdag 11 maart. (Toernooi.nl)

1 april | Yoast Smashing Junior Open in Wijchen
Ook BC Smashing organiseert dit voorjaar weer een jeugdtoernooi. Je kunt je aanmelden in de leeftijdscategoriën O11, O13, O15 en O17. De inschrijving sluit uiterlijk vrijdag 17 maart. (Toernooi.nl)