Vrij spelen

Als je sporten en vooral badminton gewoon leuk vindt en geen verdere verplichtingen wilt, kun je ook bij BC Mariken terecht. Wij bieden ruimte voor recreatieve spelers van allerlei niveaus, van beginners tot gevorderden, zodat je altijd mensen aantreft met wie je een leuk potje kunt samenspelen.

BC Mariken heeft wekelijks twee momenten om vrij te spelen:

  • Woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur in Sportzaal de Zwaluw (meer informatie)
  • Vrijdagavond van 20.30 tot 23.00 uur in de Jan Massinkhal (meer informatie)

Begin je net met badmintonnen? Dan is het leuk om eerst de basistechnieken onder de knie te krijgen. Met de trainingsgroep Groep D biedt BC Mariken ook trainingen aan voor beginnende seniorenleden. Je krijgt training van een gediplomeerde trainer. Kijk voor de trainingstijden bij Trainingen.

Daarnaast streven we ernaar met een recreantenteam deel te nemen aan de regionale voorjaarscompetitie. Verder zijn er gedurende het seizoen binnen de club enkele onderlinge gezelligheidstoernooien, zoals het Kersttoernooi en een leuke seizoensafsluiting.

Interesse om recreant te worden bij BC Mariken? Kom drie keer gratis en vrijblijvend uitproberen of stuur een bericht naar Clark Nowack, voorzitter van de Recreanten Beheercommissie.