Trainingen

Om beter te leren badmintonnen moet je trainen. Bij BC Mariken vinden we dat je ongeacht je niveau de kans moet krijgen om je eigen spel te verbeteren. Daarom bieden we trainingen aan voor iedereen: voor de beginnende speler tot de gevorderde competitiespeler. Van competitiespelers verwachten we dat ze twee keer in de week trainen. Recreatieve spelers kunnen ook voor één training kiezen.

In het seizoen 2023-2024 heeft BC Mariken meerdere seniorentrainingsgroepen, namelijk A t/m F. Deze groepen worden ingedeeld op basis van niveau waarbij groep A de hoogst spelende competitiespelers bevat. Groep F bestaat met name uit beginnende badmintonners. Trainingen worden gegeven op dinsdag, donderdag en/of vrijdag.

De trainingen op dinsdag en vrijdag vinden plaats in de Jan Massinkhal. De training op donderdag en de competitiewedstrijden vinden plaats in de sporthal de Boog in Nijmegen-Noord.

Wil je ook graag trainen bij BC Mariken? Laat dan een berichtje achter voor technische commissie. Let op aankomend seizoen 2023/2024 hebben wij een ledenstop voor de meeste trainingsgroepen. Neem contact op met de TC als je hierover meer wilt weten.