Trainers

Om de G-badmintongroep een goede training te geven staan er meer begeleiders op de groep dan bij reguliere trainingsgroepen. Daarnaast is de trainingsgroep kleiner. De trainer en begeleiders kunnen de spelers veel persoonlijke aandacht geven.

Iris Engels

Iris is onze trainer en gaat de trainingen leiden. Sinds een jaar is ze begeleider bij de G-badminton groep en is ze ook betrokken bij het organiseren. Iris zit in het laatste jaar van de HBO verpleegkunde opleiding en is vanuit haar opleiding ook bekend met de doelgroep. Daarnaast heeft ze vooral heel veel zin om met de spelers lekker te badmintonnen en plezier te hebben

Robbert-Jan Westerduin

Robbert-Jan heeft heel veel plezier in het spelen van badminton en is als begeleider al een paar jaar bij de G-badminton groep betrokken. Sinds een aantal jaren gaat hij mee als begeleider bij Dolfijn-reizen voor jongeren met een verstandelijke beperking. Hij kijkt er naar uit om met jullie te trainen en wedstrijdje te spelen.

Jeannette Vos

Jeannette is vanaf het begin een van de vaste begeleiders en als lid van de G-badmintoncommissie het gezicht achter gbadminton@bcmariken.nl. Zij daagt je graag uit om een stapje verder te zetten, maar plezier tijdens de training is het allerbelangrijkste.

Mohammed Ghouassi

Mo speelt al vanaf het begin bij BC Mariken. Nu dus al zo’n 45 jaar! Hij helpt nu al 4 jaar met heel veel plezier bij de G-badminton. Hij vindt het leuk om de badmintonners een kans te geven om plezier te hebben in het badmintonnen.