De datum voor onze eerste officiële clubdag is bekend. Op zondag 2 april organiseren we in Sporthal de Boog een leuke dag voor al onze leden, van jong tot oud. Houd alvast een plekje vrij in je agenda!

Dat zo’n algemene clubdag er moest komen, hebben onze leden op de algemene ledenvergadering van mei dit jaar besloten. De clubkampioenschappen, die tot dit seizoen op vrijdagavonden plaatsvonden, houden we dit seizoen op deze clubdag. Maar naast de strijd om de titels belooft de dag ook vooral heel gezellig te worden!

Als voorbeeld van hoe leuk een clubdag kan zijn, kunnen we terugdenken aan het lustrumfeest dat we begin juli vierden. Met bijna negentig leden, van zowel de junioren als de senioren, beleefden we toen een zonnige dag, vol badminton en gezelligheid. Benieuwd hoe het er toen aan toe ging? Bekijk dan nog eens dit verslag in woord en beeld.

De definitieve invulling van deze dag is nog niet bekend. Zodra we daar meer informatie over kunnen geven, publiceren we die op onze website en in de nieuwsbrieven.