Sporthallen

Onze badmintonvereniging speelt op meerdere locaties in Nijmegen. Bekijk hieronder in welke sporthal wij wanneer spelen.

Jan Massinkhal

In deze grote sporthal aan de rand van het Goffertpark trainen we op dinsdag- en vrijdagavond. De hal heeft 18 banen. Tijdens de seniorentrainingen op dinsdagavond zijn al deze banen bezet. Op vrijdag is de zaal al tijdens de jeugdtrainingen vol. Later op de avond, als zelfs de meest fanatieke recreanten gedoucht hebben, blijft het in de kantine nog lang gezellig.

Adres: Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534 AD Nijmegen.

Sporthal Ark van Oost

Op zondagen spelen wij in de Ark van Oost onze thuiswedstrijden.  De zaal heeft 9 banen. Vaak spelen de jeugdteams ’s ochtends en de seniorenteams ’s middags.

In juni, als de trainingen gestopt zijn, is er op vrijdagen nog vrij spelen in de Ark van Oost. Na het badmintonnen zoeken we dan een gezellig cafeetje op in Nijmegen-Oost.

Adres: Cipresstraat 154, 6523 HR Nijmegen.

Sportzaal Hatert

Op donderdagavond traint een seniorengroep in Sportzaal Hatert. De zaal heeft zes badmintonbanen.

Adres: Thorbeckestraat 75, 6535 SH Nijmegen.

Sporthal de Triangel

Op donderdagavond is er voor jonge, beginnende badmintonners een training in Sporthal de Triangel. De sporthal is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar. Maar het mooiste is op fiets over de Snelbinder, met uitzicht op de Waalkade en het nieuwe Rivierenpark.

Adres: Griftdijk Noord 9B, 6663 AA Lent.
op GoogleMaps en TomTom: Griftdijk Noord 4 invoeren

Sportzaal de Zwaluw

Op woensdagmiddag wordt er in Sportzaal de Zwaluw recreatief gebadmintond door een groepje 50+’ers.

Adres: Zwaluwstraat 200, 6541 NP Nijmegen.