Sporthallen

Onze badmintonvereniging speelt op meerdere locaties in Nijmegen. Bekijk hieronder in welke sporthal wij wanneer spelen.

Jan Massinkhal

In deze grote sporthal aan de rand van het Goffertpark trainen we op dinsdag- en vrijdagavond. De hal heeft achttien banen. Tijdens de seniorentrainingen op dinsdagavond zijn al deze banen bezet. Op vrijdag is de zaal al tijdens de jeugdtrainingen vol. Later op de avond, als zelfs de meest fanatieke recreanten gedoucht hebben, blijft het in de kantine nog lang gezellig.

Adres: Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534 AD Nijmegen.

Sporthal de Boog

In deze gloednieuwe sporthal, opgeleverd in juli 2022, spelen wij op de donderdagavond en onze competitiewedstrijden. De zaal heeft twaalf banen.

In juni, als de trainingen gestopt zijn, is er op vrijdagen nog vrij spelen in de Boog. Na het badmintonnen kun je lekker naborrelen in de kantine.

Adres: Dick Boerrigterplein 2, 6663 KV Nijmegen.

Sportzaal de Zwaluw

Op woensdagmiddag wordt er in Sportzaal de Zwaluw recreatief gebadmintond door een groepje 50+’ers. Deze zaal heeft vier badmintonbanen.

Adres: Zwaluwstraat 200, 6541 NP Nijmegen.

Sporthal bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)

Op maandagavond traint onze P-badmintongroep in een gymzaal van de HAN. De hal heeft als nummer E1.28 en bevindt zich op de begane grond.

Adres: Kapittelweg 35, 6525 EN Nijmegen.