De inschrijving voor het BC Mariken Jeugdtoernooi 2023 is geopend. Als je mee wilt doen, kun je je tot en met vrijdag 31 maart via Toernooi.nl aanmelden. Maar wees er snel bij: als het toernooi vol is, sluit de aanmelding eerder.

Ons open jeugdtoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 15 april in De Boog, een sporthal in Nijmegen met twaalf badmintonbanen. Er wordt gespeeld van 10.00 tot 20.00 uur. De jongste kinderen (O11 en O13) zullen al rond 19.00 uur klaar zijn.

Onderdelen
Omdat het toernooi dit jaar in een grotere sporthal houden dan vorige edities, is er ook een O19-categorie. Ook zijn de wachttijden tussen de wedstrijden daardoor korter. In totaal zijn er nu vijf leeftijdscategorie√ęn:

  • O19: voor kinderen geboren in 2005 of later
  • O17: geboren in 2007 of later
  • O15: geboren in 2009 of later
  • O13: geboren in 2011 of later
  • O11: geboren in 2013 of later

Je kunt je voor maximaal twee onderdelen (jongensenkel, meisjesenkel, jongensdubbel, meisjesdubbel of gemengddubbel) inschrijven. Het toernooi wordt gespeeld volgens het poule/afvalsysteem. We streven naar poules van vier spelers of meer, zodat iedereen verzekerd is van veel partijen.

Betaling
Wie zijn of haar inschrijfgeld uiterlijk vrijdag 7 april betaalt, krijgt per onderdeel een euro korting. Het inschrijfgeld is dan 8 euro per persoon per onderdeel. De betalingsmogelijkheden staan uitgelegd in het wedstrijdreglement.

Dit toernooi wordt in het kader van het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederland mede gefinancierd door het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Een overzicht van alle oud-winnaars van het BC Mariken Jeugdtoernooi sinds 2009 vind je hier.