Shuttles

Het shuttlebeleid van BC Mariken wordt gecoördineerd door Wilbert Thoonen.

  • Tijdens de trainingen hoef je geen eigen shuttles mee te nemen. Binnen elke trainingsgroep zorgt een vrijwilliger daarvoor.
  • Binnen ieder competitieteam is een speler verantwoordelijk voor de shuttles.
  • Voor vrij spelen en bijvoorbeeld toernooien kunnen leden van BC Mariken bij de vereniging shuttles tegen om en nabij inkoopprijs kopen.

Veren shuttles

In het seizoen 2023-2024 speelt BC Mariken met RSL Classic Tourney veren shuttles. Leden kunnen deze shuttles kopen voor 25 euro per koker. De shuttles gaan aanzienlijk langer mee wanneer ze geprepareerd worden. In dit filmpje zie je drie methodes om dat te doen.

Op speelavonden kun je een koker veren shuttles bij Wilbert kopen. Stuur hem van tevoren een berichtje, dan neemt hij een koker mee. De betaling verloopt achteraf via een betaalverzoek vanuit de penningmeester.

Nylon shuttles

In het seizoen 2023-2024 speelt BC Mariken met Mavis 300 slow. De vereniging verkoopt deze shuttles voor 9 euro per koker. Op speelavonden kun je een koker nylon shuttles bij Wilbert kopen. Net als bij de veren shuttles: stuur hem van tevoren een berichtje, dan neemt hij een koker mee. De betaling verloopt achteraf via een betaalverzoek vanuit de penningmeester.