Sponsors

BC Mariken krijgt steun van verschillende sponsors. Wij zijn deze bedrijven en instanties zeer dankbaar dat zij onze vereniging supporteren. Daarnaast zijn er bedrijven die BC Mariken eenmalig sponsoren. Ook met deze sponsors zijn wij erg blij.

Huidige sponsors van BC Marikenwww.2grip.nl


www.chespsport.nl

Club van 77

Wie het leuk vindt om betrokken te worden bij BC Mariken kan zich aansluiten bij onze ‘Club van 77’, een verwijzing naar het jaar van oprichting van onze vereniging. We zoeken minimaal 77 bedrijven of personen die lid willen worden van dit exclusieve gezelschap. Het lidmaatschap kost 77 euro per seizoen en geeft toegang tot het jaarlijkse sponsorevenement, georganiseerd rondom een wedstrijd van team 1. Met een hogere bijdrage zijn we vanzelfsprekend ook erg blij.

Vriend van BC Mariken

Bedrijven die onze vereniging een warm hart toedragen, kunnen ‘Vriend van BC Mariken’ worden. Met een Gouden (€ 250) of Zilveren (€ 125) vriendschap krijgt uw bedrijf toegang tot het jaarlijkse
sponsorevenement, georganiseerd op een clubavond en/of rondom een wedstrijd van ons eerste team. Daarnaast worden vrienden van BC Mariken (indien gewenst) vermeld op onze website, sociale mediakanalen en in onze prijzenkast in Sporthal de Boog.

Andere partnerships

Als partner van BC Mariken kunt u nog meer voor onze vereniging betekenen. Bij deze samenwerking ondersteunt u ons in het behalen van de korte- en langetermijndoelen zoals we die in onze verenigingsvisie hebben vastgelegd.

  • Hoofdsponsor: net dit pakket sponsort u de hele vereniging en verbindt u uw naam aan de club.
  • Hoofdsponsor Senioren: met dit pakket sponsort u de teams uitkomend in de seniorencompetities en verbindt u uw naam aan de seniorenteams.
  • Hoofdsponsor Jeugd: met dit pakket sponsort u de teams uitkomend in de jeugdcompetities en verbindt u uw naam aan de juniorenteams.
  • Teamsponsor: met dit pakket wordt uw naam verbonden aan een team naar keuze, bijvoorbeeld “bedrijfsnaam” BC Mariken 1
  • Baansponsor: bordreclame langs een van onze banen tijdens de wedstrijden van team 1.
  • Advertentie op de website: vermelding als sponsor op deze sponsorpagina en sociale media.
  • Toernooisponsor: Met dit pakket wordt uw naam verbonden aan een of alle open toernooien die BC Mariken jaarlijks organiseert, bijvoorbeeld “bedrijfsnaam” BC Mariken Seniorentoernooi 2025.

Wilt u meer weten over sponsoring? Neem dan contact op met onze sponsorcommissie.