G-badminton

BC Mariken biedt badminton aan voor jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Elke dinsdagavond een uur lang: van 19.00 tot 20.00 uur in de Jan Massinkhal. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau spelen, onder begeleiding van een trainer en een aantal vrijwilligers van onze club.

Lijkt het je leuk om te leren badmintonnen? Of wil je eerst eens een keertje komen kijken of mee komen spelen? Stuur dan een berichtje naar de G-badmintoncommissie via het contactformulier. Een badmintonracket en shuttles kun je lenen van de club. Hier vind je meer informatie over de trainingen en trainers.

De trainingen van de G-badmintongroep worden georganiseerd door de G-badmintoncommissie: enthousiaste leden van BC Mariken met een hart voor de G-badmintonners.

De trainingsgroep is ontstaan na de Special Olympics in 2016 in o.a. Nijmegen. BC Mariken organiseerde toen het badmintontoernooi voor G-sporters. Na het zien van het plezier en enthousiasme van de deelnemers in badminton is BC Mariken zelf begonnen met een G-badmintongroep.

G-badminton bij BC Mariken is mede mogelijk gemaakt door Grenzeloos Actief en het Fonds Gehandicaptensport.

Wil je meer informatie over sporten met een beperking in de regio? Neem eens een kijkje op de website van Uniek Sporten en kies rechtsboven voor Nijmegen.