Dit seizoen heeft het bestuur in samenwerking met de communicatiecommissie de officiële BC Mariken-whatsappgroep gelanceerd. Inmiddels hebben 55 seniorenleden en (ouders van) jeugdleden zich bij het whatsappkanaal aangesloten. Om dat aantal verder op te krikken, zetten we nog een keer alle informatie op een rij:

Voor wie?
De whatsappgroep is bedoeld voor alle soorten leden, G-badmintonners, jeugdleden en ouders/verzorgers van jeugdleden.

Waarvoor?
Het doel van deze groep is om belangrijke mededelingen te delen, bijvoorbeeld uitval van een trainer of het acuut sluiten van de sporthal bij extreem weer. Sinds begin oktober zijn in de whatsappgroep de volgende berichten gedeeld:

Deze berichten verschenen ook gewoon op onze website. Door je aan te sluiten bij de whatsappgroep ben je echter direct op de hoogte.

Aanmelden?
In de nieuwsbrieven van oktober en november vind je een link waarmee je in één klik kan deelnemen in de nieuwe groep. De naam van de whatsappgroep is ‘BC Mariken-kanaal’. Als je deelneemt aan de groep ga je ermee akkoord dat je telefoonnummer zichtbaar is voor andere mensen in de groep.

Regels?
Om de communicatie goed te laten verlopen hebben we een aantal regels opgesteld:

  • Alleen de beheerders van de groep kunnen berichten in de whatsappgroep plaatsen.
  • De hoeveelheid berichten in de groep zal beperkt blijven tot belangrijke informatie.
  • De whatsappgroep dient als extra communicatiemiddel: de gebruikelijke manieren van informatie delen, via onze website en nieuwsbrieven, blijven we gewoon gebruiken.

Halverwege dit seizoen evalueert de communicatiecommissie het gebruik van de groep met de leden.