Oud papier ophalen

In Nijmegen wordt huis-aan-huis oud papier en karton ingezameld door het bedrijf Dar. Ze krijgen daarbij hulp van het verenigingsleven in Nijmegen. De Dar verzorgt een chauffeur en het inzamelvoertuig en vrijwilligers van de vereniging laden het oud papier en karton in. De vereniging ontvangt daarvoor een subsidie over het ingezameld tonnage van het papier en karton, iedere keer dat door de vereniging oud papier en karton wordt opgehaald.

BC Mariken helpt de DAR iedere eerste woensdag van de maand in de wijk Hatertseveldweg. Om de inzamelwagen te bemannen zijn minstens twee vrijwilligers nodig. In de regel zijn dit competitiespelers. De organisatie van het oud papier ophalen ligt daarom in handen van de technische commissie.

Opstapplaats: 17:55 uur Wijkcentrum De Heseweide, zijde Generaal Smutsstraat.

Voorafgaand moeten de lopers de cursus Goed Op Weg gevolgd hebben. Als je de cursus gevolgd hebt, ontvang je een certificaat. Stuur dat naar de technische commissie. Wil je de cursus volgen? Vraag dan via het contactformulier bij de TC de inloggegevens op.

Daarnaast is het dragen van een hesje, handschoenen en veiligheidsschoenen verplicht. Deze zijn te leen bij de club. We bevelen bij het ophalen het dragen van oude kleren aan.