Clubwinkel

Het is prettiger badmintonnen wanneer je je materiaal op orde hebt. Voor veel voorkomende problemen – geknapte bespanningen bijvoorbeeld – biedt onze vereniging oplossingen.

Clubkleding

Van seizoen 2020-2021 tot en met seizoen 2023-2024 speelt BC Mariken in een nieuw clubshirt: Teamline Champ 2.0 van het merk JAKO. Van deze lijn zijn t-shirts, polo’s, broekjes en een trainingspak verkrijgbaar. In deze catalogus vind je de beschikbare maten en modellen, inclusief prijzen.

Kleding bestellen kan bij Sporthop Richard Kregting, een Nijmeegs bedrijf gespecialiseerd in clubkleding. Adres: Paul Krugerstraat 109, Nijmegen. Kijk op hun website voor de openingstijden.

Sportshop Richard Kregting vraagt bij het plaatsen van een bestelling een aanbetaling van 50%, omdat de kleding met ons clublogo en een eventuele naam achterop gepersonaliseerd wordt.

CHESPsport

Onze vereniging werkt samen met CHESPsport. Hier kun je alles bestellen wat je nodig hebt om te badmintonnen: rackets, shuttles, kleding, schoenen, tassen en accessoires. Leden van BC Mariken krijgen 5% korting op alle artikelen door het gebruik van de kortingscode ‘BCM2020-2021’.

Daarnaast is BC Mariken ‘Pickup Point’ van de webshop. Als je in deze internetwinkel iets bestelt, kun je je spullen zonder verzendkosten ophalen in de Jan Massinkhal.

Overweeg je de aanschaf van een nieuw racket? In de Jan Massinkhal zijn testrackets van CHESPsport beschikbaar om uit te proberen. Je kunt ook rackets aanvragen om uit te proberen.

Contactpersoon over CHESPsport is Pepijn de Lange. Meer informatie vind je hier.

Bespanservice

Binnen BC Mariken lopen verschillende mensen rond die je kunnen helpen bij een geknapte bespanning. Pepijn de Lange en Jouke Verbree kunnen je racket voor vijftien euro opnieuw bespannen. Je kunt kiezen uit verschillende snaren. Binnen een week kun je je racket weer gebruiken.

Badmintongripjes

Is het basis- of overgripje van je racket versleten? Bij jeugdvoorzitter Paul Bruin kun je voor zestig eurocent een nieuw gripje kopen. Vraag hem er gewoon naar in de sporthal. In de sporthal is altijd wel iemand te vinden die je kan helpen het gripje op je racket te draaien.

Shuttles

Bij BC Mariken is het mogelijk om shuttles te kopen – zowel veren als nylon. Meer informatie hierover vind je hier.