Op vrijdag 19 januari staat in de Jan Massinkhal de volgende kantineactiviteit op het programma. Na het badminton wilden we de rackets inruilen voor batjes en gaan we tafeltennissen, maar helaas is er geen tafeltennistafel aanwezig. Daarom maken we er een leuke spelletjesavond van! We beginnen rond 22.30 uur, maar later aanhaken kan natuurlijk ook. Vooraf aanmelden is niet nodig.

De activiteitencommissie zorgt voor allerlei verschillende spelletjes. Vanwege het succes van de pokeravond vorige maand zal er ook weer een pokerset aanwezig zijn, speciaal voor de liefhebbers die opnieuw een gokje willen wagen. Heb je zelf nog een leuk spel thuis? Neem het dan vooral mee!

De kantineactiviteiten zijn bij BC Mariken vaste prik: onze activiteitencommissie organiseert ze iedere maand, meestal op de de derde vrijdag. Ben je benieuwd hoe eerdere kantine-activiteiten eruitzagen? Lees dan het verslag van de spelletjescompetitie van afgelopen september of bekijk deze fotoreportages van het sjoeltoernooi en de Cups & Balls-challenges van vorig seizoen.