Op vrijdagavond 15 december stond in de kantine van Sporthal de Boog een heuse pokerchallenge op het programma. Floris doet verslag.

Na een kleine drie uur badmintonnen was het dan eindelijk zover: de pokeravond. Toen ik de kantine binnenkwam, was het al volop bezig en werd er al aan verschillende tafels gezellig gespeeld. Gelukkig startte er net een nieuwe tafel waar ik aan kon sluiten.

Hier begon ik sterk. Het lukte al snel om mijn stapel fiches groter te maken. Met wat hapjes en drankjes erbij konden we een aantal leuke rondes spelen. Steeds meer mensen vielen af. Na een aantal spannende rondes werd ik aan onze tafel uiteindelijk tweede.

Daarna ben ik samen met Karen met onze gewonnen fiches naar de andere tafel gegaan die nog speelde,. Daar hebben we nog lekker gespeeld tot we er van de kantinebaas uit moesten.

In de laatste hand ging ik toch nog een keer all-in. Mijn geluk van de avond was nog niet op: door de laatste kaart lukte het om ook deze hand te winnen. Dit was genoeg om te eindigen met de grootste stapel fiches. oor mij een leuke manier om de avond te eindigen!

Tot slot wil ik de activiteitencommissie bedanken voor het organiseren van deze leuke avond. Ik heb veel mensen zien genieten.