Vrijdagavond 15 september stond de eerste kantineactiviteit van het seizoen op het programma: teambuildingsspelletjes. Een leuke avond om elkaar aan de start van het nieuwe competitieseizoen beter te leren kennen!

Namens de activiteitencommissie nam Lilian het woord en legde ons uit wat ons te wachten stond: als team een cadeau inpakken terwijl alle handen aan elkaar vastgebonden zijn, een kleed omdraaien met alleen je voeten én de vloer is lava. Ook moest er een toren van bekertjes gemaakt worden door als team zijnde één elastiek te besturen waarmee je de bekertjes kon optillen. Verder moest je geblindoekt een parcours afleggen zónder de obstakels te raken waarbij een andere teamgenoot je moest ‘sturen’. Dit ging de een makkelijker af dan de ander en menig bekertje werd dan ook omver gelopen  Kortom, de spelletjes waren goed voor de teambuilding en zeker ook goed voor de lachspieren!

Na de kleine spelletjes was het tijd voor de grote finale. Ieder team kreeg een aantal minuten de tijd om een zo goed mogelijk papieren vliegtuigje te vouwen. Internet mocht geraadpleegd worden maar we mochten hem niet testen. Het resulteerde in verschillende modellen die al dan niet ver vlogen. Één vliegtuig kwam zelfs als een boemerang terug…

Na al deze spelletjes ging Team Noodgeval met Thijs, Alex en Wouter er met de winst vandoor. Gefeliciteerd!

Hieronder nog een kleine fotoimpressie.