Aanstaande vrijdag kunnen we voor het eerst badmintonnen in de nieuwe sporthal De Boog. Van 20.00 tot 22.00 uur is er vrij spelen voor senioren. Ook volgende week vrijdag, 26 augustus, kunnen we nog in De Boog terecht. Het adres van sporthal is Dick Boerrigterplein 2, Nijmegen, in de nieuwe wijk Hof van Holland.

De bouw van de nieuwe sporthal werd de afgelopen maanden voltooid. Vanaf komend seizoen speelt BC Mariken zijn thuiswedstrijden in deze nieuwe hal. Ook de donderdagtrainingen van onze vereniging vinden komend seizoen in De Boog plaats. Op zaterdag 10 september houdt de sporthal een open dag.

Laatste twee zomerbadmintonavonden
De twee speelavonden in De Boog in augustus zijn onderdeel van het zomerbadminton dat BC Mariken aanbiedt. Om mee te spelen betaal je eenmalig 12,50 euro. Voor dat bedrag mag je alle avonden komen. Je hoeft je niet vantevoren aan te melden: je kunt gewoon naar de sporthal komen.

De inschrijfkosten betaal je achteraf via een betaallink. Als er meer deelnemers zijn dan begroot, brengen we ook minder kosten in rekening. Shuttles moet je zelf meebrengen.

Het zomerbadminton is bij uitstek geschikt voor competitiespelers die wedstrijdritme willen opdoen. Het komende seizoen begint namelijk al in het weekeinde van 17 en 18 september. Bovendien is het een mooie gelegenheid om onze nieuwe competitiehal De Boog te leren kennen. Moedig dus ook je teamgenoten aan om naar het zomerbadminton te komen! Het reguliere badmintonseizoen begint in de week van maandag 29 augustus. Informatie hierover volgt binnenkort.

Hier vind je ten slotte nog een overzicht van nieuwswebsite Badmintonline.nl met zomerbadminton in de rest van het land. Op veel locaties kun je tegen een kleine vergoeding een avond badmintonnen.

Heb je vragen over het zomerbadminton bij BC Mariken? Stuur dan een berichtje naar de TC.