Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij BC Mariken gedurende de officiële zomerstop te blijven badmintonnen. De technische commissie (TC) heeft geregeld dat we op de vrijdagen in augustus in sporthal De Spil en de nieuwe sporthal De Boog terechtkunnen. De speeltijden zijn van 20.00 tot 22.00 uur.

  • Vrijdag 5 augustus: sporthal De Spil
  • Vrijdag 12 augustus: sporthal De Spil
  • Vrijdag 19 augustus: sporthal De Boog
  • Vrijdag 26 augustus: sporthal De Boog

Om mee te spelen betaal je eenmalig 12,50 euro. Voor dat bedrag mag je alle avonden komen. Je hoeft je niet vantevoren aan te melden: je kunt gewoon naar de sporthal komen. De inschrijfkosten betaal je achteraf via een betaallink. Als er meer deelnemers zijn dan begroot, brengen we ook minder kosten in rekening. Shuttles moet je zelf meebrengen.

Het adres van sporthal De Spil is Laauwikstraat 5, Nijmegen. Sporthal De Boog vind je in de nieuwe wijk Hof van Holland, op het adres Dick Boerrigterplein 2, Nijmegen.

Het zomerbadminton is bij uitstek geschikt voor competitiespelers die wedstrijdritme willen opdoen. Het komende seizoen begint namelijk al in het weekeinde van 17 en 18 september. Bovendien is het een mooie gelegenheid om onze nieuwe competitiehal De Boog te leren kennen. Moedig dus ook je teamgenoten aan om naar het zomerbadminton te komen! Het reguliere badmintonseizoen begint in de week van maandag 29 augustus. Informatie hierover volgt binnenkort.

Hier vind je ten slotte nog een overzicht van nieuwswebsite Badmintonline.nl met zomerbadminton in de rest van het land. Op veel locaties kun je tegen een kleine vergoeding een avond badmintonnen.

Heb je vragen over het zomerbadminton bij BC Mariken? Stuur dan een berichtje naar de TC.