Onze vereniging draait op vrijwilligers. Het hele seizoen lang zetten iedere week allerlei leden zich in zodat iedereen kan badmintonnen of kan genieten van leuke activiteiten buiten de baan. Sommige mensen doen dat op vaste basis, bijvoorbeeld in een commissie. Andere organiseren eenmalige activiteiten. Denk aan het trainingskamp of een uitstapje voor de jeugd.

Om te laten zien dat het bestuur – en eigenlijk de hele vereniging – al deze inzet waardeert, organiseren we de verkiezing voor de Marikenees van het Jaar! Welke vrijwilliger heeft zich het afgelopen jaar bijzonder ingezet voor de vereniging en mag wel eens in het zonnetje gezet worden? In 2017 was Nancy Blockhuis de eerste die deze titel won. Vorig jaar won Rinske de Graaff Stoffers. Ze ontving de wisselbeker en mocht zich een seizoen lang Marikenees van het Jaar noemen.

Nu gaan we op zoek naar de derde Marikenees van het Jaar. Wil je iemand nomineren? Stuur dan uiterlijk zondag 16 juni een berichtje naar het bestuur. Je kan ook een naam doorgeven aan een van de bestuursleden. Uit de inzendingen kiest het bestuur een winnaar.