Vanaf komende dinsdag biedt BC Mariken op dinsdagavond na de seniorentraining een half uur vrij spelen aan. Wie het lekker vindt om na de training nog een potje te spelen, kan voor 17 euro tot en met het einde van de competitie van dit aanbod gebruik maken.

Hoe gaat het in zijn werk?
Op dinsdagavond eindigen de seniorentrainingen om 21.30 uur. Wie wil kan vanaf 18 oktober van 21.30 tot 22.00 uur nog een half uur vrij spelen. Dit aanbod geldt voorlopig tot en met het einde van de competitie. De laatste avond is dinsdag 14 februari. In totaal gaat het zo om 17 dinsdagen. Shuttles voor het vrij spelen moet je zelf meenemen.

Dit vrij spelen betekent niet dat trainers op dinsdagavond geen potjes meer tijdens hun trainingen inplannen. Voor spelers die niet van dit aanbod gebruik maken, verandert er dus niets.

Wat kost het?
Omdat dit extra vrij spelen niet in de begroting van dit seizoen is opgenomen, berekenen we de kosten voor de zaalhuur door aan de spelers die van het aanbod gebruik maken. Deelnemers betalen eenmalig 17 euro. Voor dat geld mag je alle dinsdagen van 21.30 tot 22.00 uur vrij spelen.

In januari of februari 2023 bekijken we of we het vrij spelen op dinsdagavond willen verlengen. Op de algemene ledenvergadering in mei bespreken we of dit vrij spelen in het standaardaanbod van de vereniging moet worden opgenomen. Hierover beslissen onze leden.

Hoe meld ik me aan?
Het vrij spelen op dinsdagavond wordt gecoördineerd door Pepijn de Lange. Leden kunnen zich aanmelden door onderstaand formulier in te vullen of door Pepijn in de zaal aan te spreken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.