Afgelopen donderdag heeft de gemeente ons laten weten dat er iets mis is gegaan in hun reserveringssysteem waardoor wij per abuis op vrijdag 11 november de Jan Massinkhal hebben kunnen reserveren terwijl er een driedaags evenement plaatsvindt en de hal dus niet beschikbaar is. Ter vervanging mogen wij op donderdagavond 10 november gratis de Jan Massinkhal huren. Lees snel verder wat dit voor jou betekent:

Jeugd
De jeugdgroepen die normaal gesproken op donderdagavond trainen in de Boog onder begeleiding van Brenda en Paul zullen gewoon plaatsvinden in de Boog van 18.00 tot 19.30uur.

De jeudgroepen die normaal gesproken op vrijdagavond trainen krijgen eenmalig hun training op donderdagavond 10 november in de Jan Massinkhal. Deze training wordt op de gebruikelijke tijd gegeven, namelijk van 18.30 tot 20.00uur.

Senioren
De C-groep die normaal gesproken op donderdagavond in de Boog traint met Brenda krijgt eenmalig training in de Jan Massinkhal van 20.00 tot 21.00uur.

Senioren die normaal gesproken op vrijdagavond trainen krijgen eenmalig op donderdagavond training van hun eigen trainer. Deze training zal plaatsvinden van 20.00 tot 21.00uur.

Vanaf 21.00 tot 23.00uur zal de mogelijkheid zijn om vrij te spelen in de Jan Massinkhal voor alle spelers van BC Mariken. Wij nodigen iedereen van harte uit om hier gebruik van te maken. De Boog zal die avond niet beschikbaar zijn om vrij te spelen.