In het tweede speelweekend van de competitie komen 14 van de 18 BC Mariken-teams in actie. Kunnen zij de goede start van vorige week een vervolg geven? We blikken vooruit.

Op zaterdag hoeft dit weekend geen enkel team te spelen. Genoeg tijd om uit te rusten van de vrijdagtrainingen, dus.

Op zondagochtend is Sporthal de Boog vanaf 10.00 uur het decor van vier wedstrijden. BC Mariken J1 en J4 ontvangen de teams J1 en J4 van BC Iduna ’82 uit Baarn. BC Mariken J6 krijgt BC Amersfoort J5 op bezoek, met wie het momenteel de vijfde plaats deelt. In de ochtend komt ook een seniorenteamin actie: BC Mariken 2 probeert tegen BV Almere 6 zijn goede competitiestart een vervolg te geven.

Zondagmiddag staan nog eens vijf thuiswedstrijden op het programma. BC Mariken 1 ontvangt BC Iduna 1, de club van oud-BC Mariken-hoofdtrainer Bart-Jan den Hollander. De teams 3, 5, 7 en M1 ontvangen respectievelijk BC Netwerk 1, BC Gova 3, BC Gendt 1 en BC Kerkdriel M1.

Voor de thuisspelende teams en hun supporters: vergeet je niet aan te melden bij Scoor voor je club voordat je naar de kantine gaat!

Daarnaast wacht vijf BC Mariken-teams een uitwedstrijd. In Tiel zullen de spelers van team 4 en J5 elkaar zondagochtend treffen: beide teams spelen tegen BC Thiela. Team 8 en 9 hoeven voor hun uitwedstrijden tegen NSBC Stuban en BV ’t Pluumke de stad niet te verlaten. Team J2 trekt naar Arnhem.

Alle competitieteams, veel succes toegewenst! In onderstaand overzicht staan de wedstrijden van alle BC Mariken-teams van komend weekeinde op een rij. Het overzicht van de wedstrijden van alle seniorenteams op Toernooi.nl vind je hier, van alle juniorenteams hier.