Vanaf deze week is het mogelijk om in de kantine van onze nieuwe Sporthal de Boog te sparen voor je eigen contributie en onze vereniging. Uitbater Caupona Sporthoreca, die ook de kantine in Sporthal de Triangel beheert, heeft zich namelijk aangesloten bij Scoor voor je Club!

Als je meespaart via Scoor voor je Club gaat 2 procent van je besteding in de kantines van deze twee sporthallen naar je Club Spaarpot en je Persoonlijke Spaarpot. Vanaf 25 euro spaar je op deze manier zelfs 5 procent!

Andere Nijmeegse winkels waarbij je voor jezelf en voor BC Mariken kunt sparen, zijn bijvoorbeeld:

  • Chesp Sport (1 procent)
  • Run2Day (10 procent)
  • Boules Bites Bar (5 procent bij besteding van 25 tot 150 euro)
  • De Bierbrigadier (1 procent, van 15 tot 300 euro zelfs 3 procent)
  • Grieks Restaurant Dionysos (1,50 euro per 30 euro)
  • Hoogenboom Mode (2 procent, vanaf 1.000 euro 3 procent)

Maak je nog geen gebruik van Scoor voor je Club? Lees dan snel verder.

Hoe werkt Scoor voor je Club?
Scoor voor je Club is een makkelijke en leuke manier om te sparen voor jezelf en de vereniging. Meedoen is gratis en heel eenvoudig. Je hoeft geen lid te zijn van onze vereniging. Als je BC Mariken een warm hart toedraagt, kun je ook voor ons sparen.

Als je bij een deelnemende winkel afrekent met je betaalpas, stopt die winkel automatisch een bijdrage in je Club Spaarpot en je Persoonlijke Spaarpot. De inhoud van de Club Spaarpot gaat aan het eind van de maand automatisch naar de door jouw gekozen club. Je Persoonlijke Spaarpot blijft daar staan totdat je er zelf een bestemming aan geeft, bijvoorbeeld je eigen contributie of een goed doel.

Meedoen?

  1. Klik op je mobiele telefoon op deze link om direct onze Digitale Clubkaart te activeren in de privacy-vriendelijke kaartenapp Dappre (dappre.com). In Dappre kun je zien wat je bij welke bedrijven in de buurt kunt scoren en hoe je spaarpotten zich als vanzelf vullen!
  2. Om automatisch bedragen in je spaarpotten te ontvangen koppel je eenvoudig en veilig jouw spaarpotten aan je eigen betaalrekening(en).
  3. Reken af bij Scoor voor je Club Partners door te pinnen en je spaart helemaal automatisch voor onze club en voor jezelf!

Kijk voor antwoorden op de meest gestelde vragen op www.scoorvoorjeclub.nl/faq. Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende bedrijven.