Nu de eerste badmintonweken achter de rug zitten is het wachten op de competitiestart. In dit overzicht lees je wat er in september bij BC Mariken op de badmintonbaan te beleven is.

Dinsdagtrainingen: 3, 10, 17 en 24 september
Op vier dinsdagen in september trainen we in de de Jan Massinkhal. Tot 20.00 uur de junioren, daarna de senioren.

Vrij spelen op woensdagen: 4, 11, 18 en 25 september
Iedere woensdagmiddag speelt in Sporthal de Zwaluw onze recreantengroep. Zij kunnen van 15.30 tot 17.00 uur vrij spelen.

Donderdagtrainingen: 5, 12, 19 en 26 september
In september zijn er vier trainingen voor de Triangel-groep, van 18.00 tot 19.30 uur.

Vrijdagavond, clubavond: 6, 13, 20 en 27 september
Vrijdagavond is clubavond. De nieuwe indeling van de speeltijden moet leiden tot nog meer verbinding. De jeugd traint tot 20.00 uur, de senioren van 20.00 tot 21.00 uur en daarna is er vrij spelen.

Tijdens het vrij spelen wisselen we om de 20 minuten. We vragen iedereen om af te hangen en veel te wisselen –  we willen graag één vereniging zijn, waar iedereen met iedereen speelt. Hier lees je meer over de vrijdagavonden.

Uiteraard sluiten we de avond weer af in de kantine.

Competitieweekend #1 en #3 (#2 is verplaatst)
In het weekend van 14 en 15 september gaat de badmintoncompetitie van start. Er staan dat weekend veel uitwedstrijden op het programma. Ook de tweede competitiewedstrijden zijn voor de meeste van onze teams uitwedstrijden: pas in oktober spelen we gezamenlijk in de Ark van Oost.

Badminton Festival: 21 en 22 september
In dit weekend komt het Badminton Festival, georganiseerd door de Nederlandse badmintonbond, naar Nijmegen. Al elf steden maakten kennis met de nieuwe buitenvariant van het badminton: AirBadminton. Nu is de Waalkade de plek om deze sport uit te proberen. Hier vind je meer informatie.

Op onze website vind je meer informatie over de juniorentrainingen (met groepenindeling), de seniorentrainingen en het vrij spelen. Voor trainingen kun je je gemakkelijk je afwezigheid melden via www.bcmariken.nl/afmelden.