In de komende maand zijn er veel afwijkende speelavonden bij BC Mariken – vanwege de clubkampioenschappen en de carnavalsvakantie. Ook valt er een dinsdagavond uit. In dit overzicht lees je wat er in februari bij BC Mariken op de badmintonbaan te beleven is.

Carnavalsvakantie: 22 februari – 1 maart
Van zaterdag 22 februari tot en met zondag 1 maart is het carnavalsvakantie in Nijmegen. De seniorenspelers trainen in die week gewoon door. De jeugdtrainingen en G-badmintontraining vervallen. De jeugdspelers kunnen wel op vrijdag 28 februari van 19.00 tot 20.30 uur vrij spelen.

Clubkampioenschappen: 7, 14 en 21 februari
Op drie vrijdagen houden we onze jaarlijkse clubkampioenschappen. We spelen alle onderdelen in het Zwitsers laddersysteem, zodat iedereen de hele avond blijft badmintonnen! Meer daarover lees je in dit overzicht. Er zijn op deze avonden geen trainingen en geen vrij spelen.

Laatste competitieweekend en afsluiting
Op zondag 9 februari spelen onze competitieteams in de Ark van Oost hun laatste wedstrijden van dit seizoen. Na afloop is er voor iedereen – ook voor niet-competitiespelers – een gezellige afsluiting in de kantine.

Uitvalsavond: 11 februari
Op dinsdag 11 februari is er geen badminton. Alle trainingen vervallen. Dit is een gevolg van een ALV-beslissing om langer (tot en met mei) door te trainen, in combinatie met een vroeg einde van de zomervakantie 2019.

Dinsdagtrainingen: 4 en 18 februari (25 februari alleen voor seniorengroep A, B en C)
Op twee dinsdagen in februari trainen we in de de Jan Massinkhal. Tot 20.00 uur de junioren, daarna de senioren.

Op dinsdag 25 februari trainen vanwege de carnavalsvakantie alleen de seniorengroepen A (Vincent), B (Brenda) en C (Gijs).

Vrij spelen op woensdagen: 5, 12, 19 en 26 februari
Iedere woensdagmiddag speelt in Sporthal de Zwaluw onze recreantengroep. Zij kunnen van 15.30 tot 17.00 uur vrij spelen.

Donderdagtrainingen: 6, 13 en 20 februari
In februari zijn er drie trainingen voor de Triangel-groep, van 18.00 tot 19.30 uur.

Vrijdagavond, clubavond: 28 februari.
Deze maand is er voor de senioren maar een reguliere vrijdagavond – met trainingen en vrij spelen. Onlangs maakten we een paar kleine wijzigingen in het vrij spelen. Die vind je hier. Uiteraard sluiten we de avond weer af in de kantine.

Op onze website vind je meer informatie over de juniorentrainingen (met groepenindeling), de seniorentrainingen en het vrij spelen. Voor trainingen kun je je gemakkelijk je afwezigheid melden via www.bcmariken.nl/afmelden.