Op zondag 9 februari worden de laatste competitiewedstrijden van het seizoen 2019-2020 gespeeld. Nog eenmaal wordt het lekker druk in de Ark van Oost: negen van de elf juniorenteams en zes van de zeven seniorenteams komen in actie. De wedstrijden beginnen om 9.00, 11.00 en 13.30 uur.

Daarna zit het competitieseizoen er weer op. We nodigen alle leden van BC Mariken uit om die avond de competitie af te sluiten in de kantine van de Ark van Oost. Ook spelers die geen competitie hebben gespeeld zijn daarbij van harte welkom: de afsluiting is voor heel de vereniging.

Junioren
De jeugdteams spelen allemaal ’s ochtends. Vanaf 13.30 uur kunnen de spelers bij ons eerste team gaan kijken: zij spelen als aanstaande kampioen tegen de hekkensluiter uit de poule. In de kantine kunnen ondertussen allerlei spelletjes gespeeld worden.

Rond 17.00 uur starten we met iets te eten. Er zijn frietjes, snacks en iets te drinken. Aanmelden voor het eten kan tot en met donderdag 30 januari via dit online formulier. Vergeet ook niet aan te geven of je speciale eetwensen, bijvoorbeeld allergieën of vegetarisch eten.

Kampioenenhuldiging
Verschillende BC Mariken-teams zijn dit jaar kampioen geworden – zowel bij de junioren als bij de senioren. Uiteraard staan we daar even bij stil. Rond 17.30 uur huldigen we alle kampioenen.

Senioren
Vanaf 18.00 uur staat er voor de seniorenspelers een buffet klaar. Uiteraard is er bij en na het eten gelegenheid om gezellig wat te drinken. Het buffet kost €15,- per persoon. Aanmelden hiervoor kan tot en met donderdag 30 januari via dit online formulier. Vergeet ook niet aan te geven of je dieetwensen hebt.