Na komende vrijdag viert heel Nederland kerstvakantie. Het badmintonaanbod van BC Mariken ziet er deze twee weken iets anders uit. In dit overzicht zetten we op een rij wanneer je bij ons terechtkunt.

Vrijdag 23 december
De laatste vrijdagavond voor de Kerst staat in het teken van onze kersttoernooien. Die avond zijn er geen trainingen, maar spelers en trainers zijn wel van harte uitgenodigd om aan de gezelligheidstoernooitjes deel te nemen.

Voor de jeugd is er een ouder-kindtoernooi. Daarover maken we binnenkort meer bekend. Het traditionele kersttoernooi van onze seniorenspelers begint rond 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur zijn alle banen al beschikbaar om warm te spelen. Alle seniorenleden van BC Mariken, ook de spelers van ProbeerBadminton.nu, zijn van harte uitgenodigd om mee te doen.

Maandag 26 december
Geen badminton.

Dinsdag 27 december
Geen badminton.

Woensdag 28 december
De 50+-groep kan gewoon van 15.30 tot 17.00 uur in Sporthal de Zwaluw terecht.

Donderdag 29 december
Geen badminton.

Vrijdag 30 december
Alle jeugdleden kunnen van 19.00 tot 20.00 uur vrij spelen in de Jan Massinkhal. De seniorenspelers hebben een reguliere speelavond.
Voor de trainingen van 20.00 tot 21.00 uur zijn Paul, André en Simon aanwezig. De training van de D-groep begint ook om 20.00 uur. Spelers van de C-groep, die normaal gesproken op donderdag trainen, zijn ook uitgenodigd.

Maandag 2 januari
Geen badminton.

Dinsdag 3 januari
Voor de junioren vervallen de trainingen. Voor de G-badmintongroep is er wel training. Ook de trainingen van de senioren gaan door. Trainer Paul is afwezig. De trainingsgroepen worden ter plekke gevormd.

Woensdag 4 januari
Ook deze middag kan de 50+-groep van 15.30 tot 17.00 uur in Sporthal de Zwaluw terecht. Ook vindt in Sporthal de Boog deze dag het 2Grip/BC Mariken Jeugdteamtoernooi plaats.

Donderdag 5 januari
Geen badminton.

Vrijdag 6 januari
Alle jeugdleden kunnen van 19.00 tot 20.00 uur vrij spelen in de Jan Massinkhal. Voor de senioren is er wederom een reguliere speelvond. Omdat trainer Paul ook deze avond afwezig is, worden de trainingsgroepen wederom wat door elkaar gegooid.

Alle speelmomenten zijn terug te vinden in onze kalender. Kijk voor de adressen van de verschillende sporthallen in dit overzicht.