Op vrijdag 23 december vindt in de Jan Massinkhal het jaarlijkse Kersttoernooi voor seniorenspelers plaats. Dit toernooi is al jaren een begrip bij BC Mariken: het levert steevast veel gezelligheid en veel spannende wedstrijden op.

Het toernooi begint rond 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur zijn alle banen al beschikbaar om warm te spelen. Aanmelden voor het toernooi kan op de avond zelf, gewoon in de sporthal. Ook de deelnemers aan ProbeerBadminton.nu zijn van harte uitgenodigd om mee te doen!

De avond zal bestaan uit leuke badmintonspellen en veel wedstrijden. De organisatie streeft ernaar iedereen zo veel mogelijk te laten spelen. Dat gebeurt bovendien op niveau: we zoeken naar een mooie balans tussen gezellig mengen en spannende, uitdagende partijen.

Voor de wedstrijden zijn shuttles van de vereniging beschikbaar. Wil je met nieuwe (veren) shuttles spelen? Neem dan een eigen koker mee.

Neem wat lekkers mee!
Het is daarnaast leuk als alle deelnemers wat lekkers meenemen. Tijdens het toernooi kunnen we daarmee een rijkgevulde eettafel samenstellen, waar je tussen de partijen door terechtkunt. Zit er nog iets in je kerstpakket? Of heb je zin om wat te koken of te bakken? Schroom dan niet!

Het toernooi wordt georganiseerd door RBC-voorzitter Clark en Armand. Op de avond zelf is wel nog behoefte aan wat extra vrijwillige krachten: alle hulp bij het klaarzetten van tafels en het in gereedheid brengen van de zaal is welkom!