Op vrijdag 22 december vindt in de Jan Massinkhal het jaarlijkse Kersttoernooi plaats. Dit toernooi is al jaren een begrip bij BC Mariken: het levert steevast veel gezelligheid en spannende wedstrijden op. Alle senioren zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Op welk niveau je speelt, is niet van belang.

Het toernooi begint rond 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur zijn alle banen al beschikbaar om warm te spelen. Aanmelden voor het toernooi kan op de avond zelf, gewoon in de sporthal.

De avond zal bestaan uit rondes van 20 minuten. Er zijn trainingsshuttles van de vereniging beschikbaar. Wil je met nieuwe (nylon of veren) shuttles spelen? Neem dan een eigen koker mee.

De organisatie streeft ernaar om zoveel mogelijk gelijkwaardige wedstrijden op de baan te zetten. Daarbij zal gezocht worden naar een mooie balans tussen enerzijds gezellig mengen en het clubgevoel bevorderen, en anderzijds spannende, uitdagende partijen.

Neem wat lekkers mee!
Het is daarnaast leuk als alle deelnemers wat lekkers meenemen. Tijdens het toernooi kunnen we daarmee een rijkgevulde eettafel samenstellen, waar je tussen de partijen door terechtkunt. Zit er nog iets in je kerstpakket? Of heb je zin om wat te koken of te bakken? Schroom dan niet!

Het toernooi wordt georganiseerd door de RBC met medewerking van Armand. Op de avond zelf is nog behoefte aan wat extra vrijwillige krachten: alle hulp bij het klaarzetten van tafels en het in gereedheid brengen van de zaal is welkom!

Alvast in de stemming komen? Lees dan dit verslag van het kersttoernooi van vorig jaar.