Kun jij goed bluffen, je clubgenoten voor de gek houden en heb je stalen zenuwen? Op vrijdag 15 december organiseert de activiteitencommissie een pokerchallenge in de kantine van Sporthal de Boog. We beginnen rond 22.30 uur, maar later aanhaken kan natuurlijk ook.

Op de avond van de pokerchallenge is de Jan Massinkhal niet beschikbaar voor onze vereniging, dus vindt het badminton in De Boog plaats. De kantineactiviteit is daarom ook naar deze sporthal verplaatst. Heb je zin om mee te doen? Sluit dan na het badmintonnen gewoon aan! Vooraf aanmelden is niet nodig. Zet je sterkste pokerface op en misschien word je wel de pokerstar van de avond.

Donderdag 14 december: wel kantine, geen poker
Op de dag voor de pokeractiviteit is de kantine in De Boog eveneens voor ons geopend. De groepen die die avond trainen, kunnen dus na afloop nog een drankje nuttigen. Er is die avond helaas geen kantineactiviteit.

De kantineactiviteiten zijn bij BC Mariken vaste prik: onze activiteitencommissie organiseert ze iedere maand, meestal op de de derde vrijdag. Ben je benieuwd hoe het er bij deze activiteiten aan toegaat? Lees dan het verslag van de spelletjescompetitie van afgelopen september of bekijk deze fotoreportages van het sjoeltoernooi en de Cups & Balls-challenges van vorig seizoen.