Vanaf 29 augustus start het officiële badmintonseizoen weer voor onze club en zullen alle groepen weer gaan starten met trainen en/of vrijspelen. Dit jaar bieden we op dinsdag 15 en 22 augustus al vroege trainingen aan voor de trainende senioren. Deze trainingen zullen plaatsvinden in de Jan Massinkhal en zullen gegeven worden door de vaste trainers. De tijden voor deze trainingen zijn anders dus let even goed op als je die avond wilt komen trainen.

De groepen A, D en E zullen trainen vanaf 19.00 tot 20.15uur.
De groepen B, C en F zullen trainen vanaf 20.15 tot 21.30uur.

Weet je niet in welke groep je zit? Vorige week heeft de Technische Commissie een mail gestuurd naar alle trainende leden met de verdeling van de trainingsgroepen en meer informatie over de rest van het seizoen. Neem contact op met de TC als je deze mail niet hebt ontvangen.

Naar verwachting zullen niet alle banen bezet zijn, dus is er ook gelegenheid om vrij te komen spelen in het tijdsvak dat je geen training hebt.

Op vrijdag 18 en 25 augustus wordt er nog zomerbadminton aangeboden in de sporthal de Boog. Lees dit bericht voor meer informatie hierover. Het weekend van 26 en 27 augustus wordt het trainingsweekend georganiseerd door een groep enthousiaste leden. Alles bij elkaar voldoende mogelijkheden om goed in vorm te komen bij de start van de competitie en het nieuwe seizoen!