Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij BC Mariken gedurende de officiële zomerstop te blijven badmintonnen. Het bestuur en de technische commissie (TC) hebben geregeld dat we op de vijf vrijdagen in juli en augustus in Sporthal de Spil en Sporthal de Boog terechtkunnen. De speeltijden zijn van 20.00 tot 22.00 uur.

  • Vrijdag 28 juli: Sporthal de Spil
  • Vrijdag 4 augustus: Sporthal de Spil
  • Vrijdag 11 augustus: Sporthal de Spil
  • Vrijdag 18 augustus: Sporthal de Boog
  • Vrijdag 25 augustus: Sporthal de Boog

Deelnemers betalen eenmalig 17,50 euro. Voor dat bedrag mag je alle avonden komen. Je hoeft je niet vantevoren aan te melden: je kunt gewoon naar de sporthal komen. De inschrijfkosten betaal je achteraf via een betaallink. Als er meer deelnemers zijn dan begroot, brengen we ook minder kosten in rekening. Shuttles moet je zelf meebrengen.

Het adres van sporthal De Spil is Laauwikstraat 5, Nijmegen. Sporthal De Boog vind je in de wijk Hof van Holland, op het adres Dick Boerrigterplein 2, Nijmegen.

Het zomerbadminton is bij uitstek geschikt voor competitiespelers die wedstrijdritme willen opdoen. Het komende seizoen begint namelijk al in het weekeinde van 16 en 17 september. Moedig dus ook je teamgenoten aan om naar het zomerbadminton te komen! Ook spelers van buiten onze vereniging zijn welkom.

Hier vind je nog een overzicht van nieuwswebsite Badmintonline.nl met zomerbadminton in de rest van het land. Op veel locaties kun je tegen een kleine vergoeding een avond badmintonnen.

Heb je vragen over het zomerbadminton bij BC Mariken? Stuur dan een berichtje naar de TC.