Bestel je wel eens iets bij Bol.com of Thuisbezorgd.nl? Coolblue of MediaMarkt? HEMA of Blokker? Dan kun je met enkele muisklikken onze verenigingskas spekken! Als je de webwinkel via Sponsorkliks bezoekt, maken de winkels namelijk een percentage van je bestelbedrag over naar BC Mariken!

Sponsorkliks is een manier om onze club te sponsoren zonder dat het jezelf geld kost. Het werkt als volgt:

  • Ben je van plan een online aankoop te doen? Doe dat dan via SponsorKliks
  • Als je via bovenstaande link naar een webwinkel gaat, is direct bekend dat je BC Mariken als sponsordoel kiest.
  • Plaats je bestelling en reken af.
  • De winkel betaalt een commissie, die naar onze club gaat. Die online aankoop kan van alles zijn, van maaltijden tot elektronica tot aan buitenlandse reizen aan toe.
  • Helaas is het niet mogelijk om je bestelling achteraf nog aan te melden bij Sponsorkliks. Je helpt de club alleen als je via Sponsorkliks naar de webwinkel gaat.

Naast eerdergenoemde winkels doen nog veel bedrijven mee. Klik hier voor een lijst met alle deelnemende winkels. Hier vind je meer informatie over de werkwijze van Sponsorkliks.

Het sponsor bedrag verschil per winkel. Het loont daarom om de verschillen even te bekijken. Soms is het een vast bedrag, maar meestal is het een paar procent van het aankoopbedrag.

Nog meer steunen? Scoor voor je club!
Sponsorkliks is niet de enige manier waarop je gratis en eenvoudig de clubkas van BC Mariken kunt spekken. Onze vereniging doet ook mee met Scoor voor je Club. Hierbij spaar je bij lokale winkels geld voor de vereniging en voor jezelf. Klik hier voor meer informatie.