BC Mariken doet mee met Scoor voor je Club! We hebben nu onze eigen ‘BC Mariken Digitale Clubkaart’ met daarop een Club Spaarpot en een Persoonlijke Spaarpot.

Meedoen is gratis voor alle clubs en verenigingen en voor de leden en supporters. Je kunt het hele jaar door scoren voor onze club én voor jezelf. Bijvoorbeeld voor je eigen contributie, voor het goede doel en veel meer.

Scoren doe je heel simpel door aankopen te doen bij lokale Scoor voor je Club Partners. Elke Partner beslist zelf met welk bedrag of percentage van jouw besteding je bij hen kunt scoren.

Meedoen is heel eenvoudig.

  1. Klik op deze link om direct onze Digitale Clubkaart te activeren in de privacyvriendelijke kaarten app Dappre (dappre.com). In Dappre kun je zien wat je bij welke Partners in de buurt kunt scoren en hoe je spaarpotten zich als vanzelf vullen!
  2. Om automatisch bedragen in je spaarpotten te ontvangen koppel je eenvoudig en veilig jouw spaarpotten aan je eigen betaalrekening(en).
  3. Reken af bij Scoor voor je Club Partners door te pinnen en je spaart helemaal automatisch voor onze club en voor jezelf!

In de Dappre app zie je vervolgens onder je Digitale Clubkaart twee spaarpotten: je Club Spaarpot en je Persoonlijke Spaarpot. Het bedrag in de Club Spaarpot wordt maandelijks automatisch overgemaakt aan BC Mariken. Na een maand komt deze dus op € 0 te staan. Het bedrag in je Persoonlijke Spaarpot blijft daar staan totdat jij daar een bestemming aan geeft.

Kijk voor antwoorden op de meest gestelde vragen op www.scoorvoorjeclub.nl/faq.