Na het succes van vorig jaar organiseert BC Mariken dit jaar wederom een clubdag voor alle leden. De datum en de locatie zijn nu bekend: op zaterdag 6 april zijn al onze leden welkom voor een sportieve en gezellige dag in de Jan Massinkhal. Save the date!

Op deze clubdag houden we onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Dit toernooi is geschikt voor alle niveaus, dus ook beginners. De winnaars mogen zich daarna een heel jaar clubkampioenen van BC Mariken noemen. Een overzicht van eerdere winnaars bij de senioren en bij de junioren vind je op deze website. We sluiten af met gezellig samen eten en leuke spelletjes in de kantine.

Meer informatie over de clubdag en de aanmelding voor de clubkampioenschappen volgt binnenkort. Zodra we daar meer informatie over kunnen geven, publiceren we die op onze website en in de nieuwsbrieven.

Dat zo’n algemene clubdag er moest komen, hebben onze leden op de algemene ledenvergadering van mei 2022 besloten. De vorige editie in Sporthal de Boog was een groot succes. Een overzicht van de winnaars van vorig jaar vind je hier, een beeldreportage van de dag hier. Na afloop maakte de communicatiecommissie deze mooie aftermovie: