BC Mariken heeft dit najaar bij de Rabo ClubSupport-actie weer een mooi bedrag opgehaald. Dankzij de stemmen van leden en anderen die onze vereniging een warm hart toedragen, kunnen we 266,12 euro op onze clubrekening bijschrijven.

Het geld zal gebruikt worden om onze P-badmintongroep, die vorige week van start ging, te ondersteunen. Ons verenigingsdoel bij de actie luidde dit jaar:

‘Afgelopen jaar hebben twee BC Mariken-leden samen met de HAN een onderzoek gedaan naar badminton en mensen met Parkinson. Hieruit blijkt dat badminton een goede sport is voor mensen met Parkinson. Wij willen een trainingsgroep opzetten voor deze groep met ondersteuning van Rabobank Clubsupport.’

Met de ClubSupport-actie ondersteunt de Rabobank allerlei verenigingen, waaronder sportclubs. Leden van Rabobank Rijk van Nijmegen konden in september via de Rabo App of Rabo Online Bankieren hun stem uitbrengen op de verenigingen die zij het liefst wilden helpen.

Iedereen die op BC Mariken heeft gestemd: hartelijk bedankt! De volledige uitslag van de Rabo ClubSupport-actie vind je hier.