BC Mariken doet mee aan de Rabo ClubSupport-actie! Ga naar www.rabobank.nl/clubsupport en stem op ons! Zo spek je de clubkas!

Leden van Rabobank Rijk van Nijmegen kunnen van maandag 5 tot en met dinsdag 27 september via de Rabo App of Rabo Online Bankieren hun stem uitbrengen op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen.

Ieder lid heeft drie stemmen te verdelen. Je kunt maximaal een stem op een vereniging uitbrengen. We roepen onze leden op om ook op BC Groesbeek en BC Op Dreef (uit Wijchen) te stemmen. Dit zijn de enige andere deelnemende badmintonclubs in het Rijk van Nijmegen.

Hoe meer stemmen er op BC Mariken uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de vereniging ontvangt. Je kunt ook stemmen via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Vorig jaar haalde BC Mariken ruim 400 euro op met de Rabo ClubSupport-actie. Dit jaar luidt ons doel:

‘Afgelopen jaar hebben twee BC Mariken-leden samen met de HAN een onderzoek gedaan naar badminton en mensen met Parkinson. Hieruit blijkt dat badminton een goede sport is voor mensen met Parkinson. Wij willen een trainingsgroep opzetten voor deze groep met ondersteuning van Rabobank Clubsupport.’