Badminton Nederland heeft de schema’s voor de jeugdcompetitie van volgend seizoen op Toernooi.nl gepubliceerd. Eerder konden de seniorenteams al zien wie hun tegenstanders gingen worden, nu weten ook de zeven jeugdteams van BC Mariken waar ze aan toe zijn.

Bij iedere wedstrijd staan op Toernooi.nl ook de datum, de aanvangstijd en de speellocatie vermeld. Het kan zijn dat sommige informatie de komende weken nog verandert. Kijk daarom altijd in de week voor een competitiewedstrijd nog even op Toernooi.nl om te zien of er nog iets gewijzigd is.

De jeugdcompetitie verloopt aankomend seizoen anders dan we gewend zijn. Badminton Nederland heeft namelijk een nieuwe competitieopzet doorgevoerd. De bedoeling daarvan is dat kinderen meer partijen spelen en minder langs de kant zitten. Bovendien hoopt de badmintonbond de niveauverschillen te verkleinen, de tijd van een competitiewedstrijd in te korten en de reistijd te verminderen.

In mei maakten we al de teamindeling van onze jeugdteams voor volgend seizoen bekend. In totaal komen hullen na de zomer bijna dertig jeugdspelers zich in het clubshirt van BC Mariken. De teamindeling kun je hier terugvinden.