In het badmintonseizoen 2023-2024, dat na de zomer van start gaat, komt BC Mariken met elf teams uit in de seniorencompetitie. Badminton Nederland heeft inmiddels de poule-indelingen en wedstrijden van de seniorencompetitie op toernooi.nl gepubliceerd.

Bij iedere wedstrijd staan op Toernooi.nl ook de datum, de aanvangstijd en de speellocatie vermeld. Het kan zijn dat sommige informatie de komende weken nog verandert. Kijk daarom altijd in de week voor een competitiewedstrijd nog even op toernooi.nl om te zien of er nog iets gewijzigd is. De competitie loopt van september tot en met januari. BC Mariken 1 speelt ook nog een wedstrijd in februari.

In april maakten we al de teamindeling van onze seniorenteams voor volgend seizoen bekend. In totaal komen hullen na de zomer 63 spelers zich in het clubshirt van BC Mariken. De teamindeling kun je hier terugvinden.

Wedstrijdverslagen
Ook komend seizoen zullen we op de website weer verslagen van de competitiewedstrijden publiceren. Heb je bijvoorbeeld een verre uitwedstrijd gespeeld of een mooie overwinning behaald? Klim dan even in de pen en schrijf een kort verslagje. Maak ook een paar leuke foto’s om erbij te plaatsen. Stuur alles naar de communicatiecommissie: dan plaatst die commissie het op de website. Als je vragen hebt of het lastig vindt om een verslag te maken, kun je ook de communicatiecommissie om hulp vragen.