Ongeveer twee weken geleden deden veertien seniorenspelers mee aan het BV Houten Warming-Up Toernooi. Dat leverde naast spannende partijen ook veel gezelligheid op – en spierpijn op maandag.

Het volgende toernooi waar BC Mariken naartoe gaat dient zich al weer aan. Op zaterdag 24 en zondag 25 november worden in Amersfoort de regionale kampioenschappen gehouden. Hieraan mogen alleen spelers meedoen die lid zijn van een vereniging uit het midden van het land.

De wedstrijden in categorie 1 en 4 worden zowel op zaterdag als op zondag gespeeld. Categorie 6 vindt alleen op zaterdag plaats, categorie 8 alleen op zondag.

Bovendien garandeert de organisatie veel partijen: in categorie 1 en 8 wordt eerst in poules gespeeld. In categorie 4 en 6 geldt voor de heren- en damesdubbel hetzelfde. Op die manier lig je na een verliespartij niet meteen uit het toernooi.

We hopen het aantal van veertien BC Mariken-deelnemers aan het Warming-Up Toernooi in Houten te overtreffen!

Via deze link kun je je aanmelden. Dit kan tot en met 11 november 2018, tenzij het maximum aantal partijen eerder bereikt is.

Probeer zelf ook andere spelers over te halen om mee te gaan. Hoe meer spelers er meedoen, hoe leuker het wordt! Enkele spelers van BC Mariken hebben zich al aangemeld. Wil je graag meedoen maar heb je geen partners of geen vervoer? Stuur dan een berichtje naar de technische commissie. Wellicht kunnen zij je helpen.

Een overzicht van alle externe toernooien waar BC Mariken naartoe gaat vind je hier.