Onze vereniging draait op vrijwilligers. Het hele seizoen lang zetten iedere week allerlei leden zich in zodat iedereen kan badmintonnen of kan genieten van leuke activiteiten buiten de baan. Sommige mensen doen dat op vaste basis, bijvoorbeeld in een commissie. Andere organiseren eenmalige activiteiten. Denk aan het trainingskamp of een uitstapje voor de jeugd.

Om te laten zien dat het bestuur – en eigenlijk de hele vereniging – al deze inzet waardeert, organiseren we in mei de verkiezing voor de Marikenees van het Jaar! Vorig jaar was Nancy Blockhuis de eerste die deze titel won. Ze ontving de wisselbeker en mocht zich een seizoen lang Marikenees van het Jaar noemen.

Nu gaan we op zoek naar de tweede Marikenees van het Jaar. Wil je voor iemand nomineren? Stuur dan uiterlijk zondag 13 mei een berichtje naar het bestuur. Je kan ook een naam doorgeven aan een van de bestuursleden. Uit de inzendingen kiest het bestuur een winnaar.

Op de laatste vrijdag van dit seizoen in de Jan Massinkhal (24 mei) zal, na het invitatietoernooi, de winnaar tot Marikenees van het Jaar uitgeroepen worden.