Deze week komt de verkoopperiode van de Grote Clubactie ten einde. Aankomende vrijdag is de laatste kans om je verkoopboekjes in te leveren. Dit kun je doen bij jeugdvoorzitter Paul Bruin of bij je eigen jeugdtrainer.

Met de Grote Clubactie hebben onze jeugdleden de afgelopen jaren dikwijls de verenigingskas gespekt. Dat werkt als volgt. Een lot kost 3 euro. Van ieder lot dat een van onze jeugdleden verkoopt, gaat 80 procent (2,40 euro) rechtstreeks naar de club. Zo leverde de loterij BC Mariken in 2020 ruim 1.500 euro op. Met dat geld kunnen we leuke extra activiteiten organiseren, zoals het jaarlijkse jeugdkamp.

Ook dit jaar zijn onze jeugdspelers druk bezig met de verkoop. Vorige week hadden zij samen al honderden loten verkocht. De tussenstand van de teller toen: 294 loten.

De fanatieke lotenverkopers belonen we met mooie prijzen:

  • 5 loten: racketgripje
  • 20 loten: waardebon voor de kantine in Sporthal de Boog
  • 30 loten: Jako-slippers
  • 50 loten: BC Mariken-broekje of -rokje
  • 100 loten: BC Mariken-trainingspak of een rackettas

Wie zichzelf van een lot heeft verzekerd, kan vanaf woensdag 7 december op de website van de GroteClubactie nagaan of hij of zij in de prijzen is gevallen. De hoofdprijs is dit jaar een bedrag van 100 duizend euro. Ook wordt een Skoda Kamiq verloot.