Dit weekeinde is de Grote Clubactie weer van start gegaan. Onze jeugdleden zetten zich daarbij in om geld in te zamelen voor onze vereniging. Van de opbrengst betalen we allen leuke activiteiten voor de jeugd.

Lotenkopers maken bij de Grote Clubactie kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is 100 duizend euro. Ook wordt een heuse Skoda Kamiq verloot. De trekking is op dinsdag 6 december.

De Grote Clubactie maakt jeugdleden ervan bewust dat een vereniging draait op vrijwilligers. Directeur Frank Molkenboer van de Grote Clubactie verwoordt het op de website van de actie als volgt: ‘De kinderen die nu lootjes verkopen, worden de commissieleden en verenigingsondersteuners van de toekomst. Wij maken hen ervan bewust dat je er sámen de schouders onder moet zetten om te behouden wat is opgebouwd.’

We hopen dat ieder jeugdlid minimaal vijf loten verkoopt. Je kunt bijvoorbeeld mensen in je familie en eigen omgeving vragen: ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, tantes, ooms, buurman, buurvrouw of vrienden. Ook kun je langs de deuren gaan om loten te verkopen. Lever je lotenboekje uiterlijk vrijdag 11 november in bij jeugdvoorzitter Paul.

Als je meer loten verkoopt, ontvang je van onze vereniging een leuke prijs.

  • 5 loten: een gripje voor je racket
  • 20 loten: een waardebon voor de kantine van Sporthal de Boog
  • 30 loten: een paar slippers van het merk JAKO
  • 50 loten: een BC Mariken-broekje of rokje
  • 100 loten: een BC Mariken-trainingspak of een rackettas

Als je meer dan 25 loten verkoopt, krijg je van de Grote Clubactie bovendien een medaille. Voor de beste lotenverkopers van Nederland heeft de Grote Clubactie bovendien mooie prijzen weg te geven, waaronder een PlayStation 5.