De organisatie van het BC Mariken Seniorentoernooi is op zoek naar een masseur die op de toernooidag kan helpen. Interesse? Stuur dan een bericht naar de toernooicommissie of spreek een van de commissieleden aan.

Ons seniorentoernooi vindt dit jaar plaats op zaterdag 25 maart in de Jan Massinkhal, een sporthal in Nijmegen met achttien badmintonbanen. Er wordt gespeeld van 9.30 tot 21.00 uur. De inschrijving via Toernooi.nl is inmiddels geopend.

Als masseur help je tijdens het toernooi spelers met sportblessures of kleinere kwetsuren. Het liefst werk je, net als de rest van de toernooiorganisatie, op vrijwillige basis. In ruil kunnen we je wel publiciteit aanbieden: bijvoorbeeld het maken van reclame via banners in de zaal of via de omroepinstallatie in de sporthal.

De toernooiorganisatie bestaat dit jaar naast Mart uit BC Mariken-leden Helena Cockx, Nathalie Bruijsten, Gerard Slag, Hannie Tietema en Karen Hoofd en Luuk Oostveen.

Heb je vragen over wat het inhoudt om tijdens het toernooi masseur te zijn? Schroom dan niet om een van de commissieleden aan te spreken.

Het Marikentoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door het INTERREG V A-programma Deutschland-Nederland en mede gefinancierd door de Europese Unie (EU). Een overzicht van alle oud-winnaars van het BC Mariken Seniorentoernooi sinds 2009 vind je hier.