Naast de twee jeugdtoernooien vond afgelopen weekeinde ook nog een seniorentoernooi plaats. Dit was lekker dicht bij huis, namelijk bij de studentenvereniging Stuban in Nijmegen. Een kleine delegatie van tien BC Mariken-spelers deed mee aan deze sportieve dag.

Alhoewel, waren het wel echt BC Mariken-spelers die meededen…? Sommigen hadden zich als oud-Stubanees, verdekt opgesteld in hun Stubanshirtjes.


In categorie 6 speelden Thijs, Tijn, Koen, Michelle en Manon verschillende uitdagende en spannende wedstrijden. Thijs, Tijn en Koen hebben allemaal gesingeld in de HE6. Aan inzet geen gebrek, maar ze konden zich helaas niet door de poulefase heenknokken. Hetzelfde gold voor de dubbel
van Thijs en Tijn en de mix van Michelle en Koen.

Manon en Michelle mochten na twee gewonnen poulewedstrijden de finale van de DD6 spelen en gingen er met de winst vandoor. Gefeliciteerd, dames!

Vicky, Ea, Alexandra, Maaike en Thijs kwamen uit in categorie 3. In de damesdubbel mochten de dames het onder meer tegen elkaar opnemen in een heus Mariken-onderonsje. Helaas eindigde het toernooi voor beide damesdubbelkoppels in de poulefase.


Ook de singles van Thijs en Alexandra eindigde in de poulefase, evenals de dubbel van Thijs en mix van Maaike. Wederom, aan inzet geen gebrek, maar ja, je kunt niet altijd winnen… Op naar het volgende
toernooi!

Tot slot, van al die inspanning krijg je honger! Een deel van de spelers heeft daarom na afloop nog lekker sushi of frietjes gegeten. En wie nog energie over had, kon nog even met de voetjes van de vloer in café De Professor.

Nieuwsgierig naar alle uitslagen van het Stubantoernooi? Kijk dan even hier.