Wie het maar niks vindt dat de badmintoncompetitie in de kerstvakantie stilligt, kan kiezen uit enkele leuke badmintontoernooien. Onze jongste jeugdleden raden we uiteraard ons eigen 2Grip/BC Mariken Jeugdteamtoernooi op woensdag 4 januari aan. Maar ook andere clubs organiseren van alles. In dit overzicht zetten we drie toernooien op een rij: twee voor de junioren en een voor de senioren.

BC Schijndel Jeugdtoernooi: dinsdag 27 december
Op derde kerstdag, dinsdag 27 december, organiseert BC Schijndel een leuk jeugdtoernooi. Je kunt je inschrijven in een van de volgende leeftijdscategorieën: O11, O13, O15 en O17. Alle jeugdklassen worden gespeeld volgens het poule-afvalsysteem. Je speelt dus waarschijnlijk lekker veel wedstrijden. Alleen als een onderdeel meer dan 16 inschrijvingen heeft, wordt direct in een afvalsysteem gespeeld.

Meer informatie: Toernooi.nl
Inschrijven: uiterlijk dinsdag 13 december.

BC Schijndel Seniorentoernooi: dinsdag 27 en woensdag 28 december
Tegelijkertijd met het jeugdtoernooi organiseert BC Schijndel een toernooi voor seniorenspelers. Dit toernooi is tweedaags. Spelers kunnen zich inschrijven in categorie 1, 4, 6 en 8. Inschrijven in meerdere categorieën is toegestaan, maar maximaal in drie onderdelen (één enkelspel, één dubbelspel en één gemengddubbelspel). Het is niet toegestaan om je in te schrijven voor zowel het jeugd- als het seniorentoernooi.

Meer informatie: Toernooi.nl
Inschrijven: uiterlijk zondag 11 december.

Badmintonplanet Start-Best toernooi: zaterdag 7 januari
Dit jeugdtoernooi is vooral voor de jongere jeugdspelers geschikt. Er zijn drie leeftijdscategorieën: O11, O13 en O15. Je kunt je inschrijven voor een enkel en een dubbel. Het toernooi wordt in principe gespeeld volgens het poule-afvalsysteem.

Meer informatie: Toernooi.nl
Inschrijven: uiterlijk vrijdag 23 december.