Je leest het goed: deze maand organiseert de activiteitencommissie niet één, maar twee kantineactiviteiten. Op donderdagavond 16 november staat er een spelletjesavond gepland in de kantine van Sporthal de Boog. Een dag later, op vrijdag 17 november, herhalen we die spelletjesavond in de Jan Massinkhal. Zo krijgt iedereen de kans om aan te sluiten!

Zin om mee te doen? Sluit dan na het badmintonnen gewoon aan! Op donderdag beginnen we na de trainingen. Op vrijdag om ongeveer 22.30 uur, maar je kunt ook later aansluiten. Vantevoren aanmelden is niet nodig!

De activiteitencommissie zorgt op beide avonden voor een divers aanbod aan spelletjes, zodat er voldoende is om uit te kiezen. Alle spelletjes die op het programma staan, zijn eenvoudig en snel te spelen.

De kantineactiviteiten zijn bij BC Mariken vaste prik: onze activiteitencommissie organiseert ze iedere maand, meestal op de de derde vrijdag. Ben je benieuwd hoe het er bij deze activiteiten aan toegaat? Lees dan het verslag van de spelletjescompetitie van afgelopen september of bekijk deze fotoreportages van het sjoeltoernooi en de Cups & Balls-challenges van vorig seizoen.