In het op een na laatste competitieweekend van dit seizoen komen alle BC Mariken-teams in actie. Vier jeugdteams spelen op zondagochtend in de Ark van Oost: de laatste thuiswedstrijden van dit seizoen. Alle andere teams gaan op pad. Het levert een allegaartje aan aanvangstijden op.

BC Mariken 1 en 2 gaan allebei zondagmiddag op bezoek bij het Arnhemse BECA 2000. Voor ons eerste team – dat zich vorig weekend uit voorlopig van degradatiezorgen ontdeed – betekent dat een confrontatie met het team direct boven zich. BC Mariken 2 treft in de noorderburen de koploper uit hun poule.

BC Mariken 4, de herenteams M1 en M2 en jeugdteam J6 zijn hopelijk niet te zeer gehecht aan de badmintonzondag. Zij moeten al eerder in de week in actie komen, sommige teams zelfs op een doordeweekse avond.

Voor Nijmeegs publiek is er zondagochtend dus nog wat vermaak in de Ark van Oost. Daar staat ook de clash tussen onze twee jeugdteams J7 en J8 op het programma. De vorige ontmoeting eindigde in een 4-2 overwinning voor J7. Wie komt er dit keer als winnaar uit de bus?

Alle teams, veel succes!