Dit competitieweekend kwamen elf BC Mariken-teams in actie. Negen van hen speelden thuis in de Ark van Oost. Met name in de ochtend was het gezellig druk op de banen. De balans: zes winstpartijen, vier gelijke spelen en slechts één verlies!

De overwinning van BC Mariken 1 smaakte misschien wel het lekkerst. Tegen de concurrent BC Ulftse pakte het team met de 6-2 zege een flinke marge in de strijd tegen degradatie. Half november werd nog met 1-7 verloren van deze club. Dit keer begon het voor BC Mariken meteen goed: de herendubbel van Roy en Stephan en de damesdubbel van Kiara en Ilse waren allebei spannende driesetters, maar vielen ook allebei onze kant op.

Vier van de vijf andere seniorenteams speelden gelijk. Met name voor BC Mariken M2 was dat een knappe prestatie. Zij speelden tegen BC Epe, die in de competitiepoule twee plekken boven ons herenteam staan.

Zaterdagmiddag hadden de jeugdteams BC Mariken J2 en J3 op bezoek bij BAN al allebei een overwinning geboekt. Op zondag in de Ark van Oost kwamen daar zeges van J1 en J6 bij. Alleen BC Mariken J4 verloor van het Cuijckse BVC’74. Met een paar erg spannende wedstrijden kon ook dat team echter trots zijn op zichzelf.

De gedetailleerde wedstrijduitslagen vind je hier (BC Mariken 1-4) en hier (BC Mariken M1-2, J1-8). (Foto’s van Jarne)