Vanaf 1 juli kunnen bij Sportshop Richard Kregting de nieuwe clubshirts gepast en besteld worden. De levertijd is vervolgens een à twee weken.

De komende vier seizoenen (2020-2021 tot en met 2023-2024) speelt BC Mariken in een nieuw clubshirt: Teamline Champ 2.0 van het merk JAKO. Om de nieuwe shirts te passen en te bestellen hadden we op vrijdag 17 april in de Jan Massinkhal een pasavond gepland. Die avond is helaas komen te vervallen. Om toch voor de start van het nieuwe seizoen onze clubshirts in huis te hebben, kan iedereen in juli zelf bij leverancier Sportshop Richard Kregting clubkleding passen.

Sportshop Richard Kregting is een Nijmeegs bedrijf gespecialiseerd in clubkleding. Er mogen maximaal 5 klanten tegelijk de winkel in. Adres: Paul Krugerstraat 109, Nijmegen. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag 9.30-17.30 uur, zaterdag 9.00-17.00 uur.

In de winkel zijn shirts, polo’s, sportbroekjes en trainingspakken aanwezig in allerlei maten. Hier vind je een mini-catalogus met de verschillende opties en prijzen.

Sportshop Richard Kregting vraagt bij het plaatsen van een bestelling een aanbetaling van 50%, omdat de kleding met ons clublogo en een eventuele naam achterop gepersonaliseerd wordt.

Voor leden die niet bij Sportshop Richard Kregting kleding willen of kunnen passen, organiseren we op een speelavond in september nog een pasavond.

In een recente aflevering van Beste Marikenezen lees je hoe het bestuur vervolgens tot dit JAKO-clubshirt gekomen is.